Torrent (ERC): ''El 21D els gironins demostraran que la democràcia sempre guanya''

Els republicans van iniciar la campanya a Torroella de Montgrí

Durant el tret de sortida a la campanya, el número 2 per Girona, Roger Torrent, ha explicat que “comencem una campanya electoral d’unes eleccions il·legítimes convocades per aquells que ens han usurpat les institucions”. Torrent ha volgut deixar clar que “afrontem una campanya on tothom no estarà amb igualtat de condicions. Nosaltres ho fem amb el cap de llista a la presó, l’Oriol Junqueras. Avui ha quedat clar que Junqueras fa nosa i és la principal amenaça per al bloc del 155, aquells que defensen la repressió, aquells que no volen que decidim el nostre futur lliurament”.
 
Tot i això el número 2 d’ERC a Girona afirma que “ens presentem convençuts que el proper dia 21 els gironins tornaran a omplir les urnes de democràcia i la propera legislatura seguirem caminant cap a la llibertat de Catalunya, cap a la república social per la qual estem lluitant”.
 
Torrent ha valorat l’alliberament de la cap de llista d’ERC per Girona, Dolors Bassa, deixant clar que “mai hauria d’haver entrar a Alcalá Meco. Contents perquè la Dolors finalment podrà abraçar els seus però no hi som tots. Falten l’Oriol, el conseller Font i els dos Jordis”.