La campanya l'Espai del Temps ja suma més de 8.000 minuts solidaris

L'any passat es van arribar als 75.530 minuts

La segona edició de la campanya L'Espai del Temps,  per promoure el voluntariat, ha començat amb molt bon ritme. En només dos dies ( divendres i dissabte) ha comptabilitzat  8.290 minuts de voluntariat.

Per altra banda, les activitats que s’estan portant a terme al Centre Comercial per conscienciar sobre el voluntariat en el marc de la campanya solidària també estan tenint molt d’èxit. El primer dels  espectacles gratuïts de caràcter solidari per fer reflexionar als més petits, Contes del Món, que es va organitzar dissabte a càrrec de la companyia de teatre La Minúscula, va aplegar nombrós públic. Els espectacles es duran a terme tots els dissabtes del mes de desembre, a les 18h.

Des del Centre Comercial es destaca la satisfacció per la bona resposta que està tenint la campanya solidària.

Després de l’èxit aconseguit l’any passat l’Espai Gironès ha tornat a impulsar aquest Nadal una nova edició de la campanya L’Espai del Temps i el passat 1 de desembre va posar en marxa de nou el seu comptador de minuts solidaris  i fins el 5 de gener. L’objectiu és superar els resultats de l’any passat en que es van sumar 793 voluntaris que van regalar 75.530 minuts del seu temps per destinar-lo a les diferents activitats que es proposaven en el marc de la iniciativa, demostrant un cop més la solidaritat dels ciutadans de les comarques gironines. En aquesta edició es vol arribar als 100.000 minuts de voluntariat.