La campanya solidària de Nadal de l’Espai Gironès vol arribar als 100.000 minuts de voluntariat

La nova edició es durà a terme de l’1 de desembre al 5 de gener

Després de l’èxit aconseguit l’any passat l’Espai Gironès impulsa aquest Nadal una nova edició de la campanya L’Espai del Temps per continuar promovent el voluntariat i tornarà a posar en marxa el seu comptador de minuts solidaris  el proper 1 de desembre i fins el 5 de gener. Aquest any hi haurà més entitats i ONG que hi col·laboren i més activitats solidàries que es podran dur a terme. L’objectiu és superar els resultats de l’any passat en que es van sumar 793 voluntaris que van regalar 75.530 minuts del seu temps per destinar-lo a les diferents activitats que es proposaven en el marc de la iniciativa, demostrant un cop més la solidaritat dels ciutadans de les comarques gironines. A més, el projecte va rebre un dels guardons amb més prestigi i referent de qualitat a nivell internacional, l’ICSC Silver Solal Award.

100.000 minuts de voluntariat.

En aquesta ocasió la campanya compta amb quatre padrins: el capità del Girona FC Àlex Granell;  l’actor i cantant Jordi Coll ; l’actriu  i estrella del West End londinenc Madalena Alberto; i l’actor i cantant  Roger Berruezo que també va ser un dels padrins l’edició anterior.

Avui han presentat la campanya el gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà; la responsable de Màrqueting del Centre Comercial, Cristina Plana; la coordinadora de l’Espai Social Girona Fundació Catalunya la Pedrera, Eva Reina; la directora del Banc de Sang i Teixits de Girona, la doctora Anna Millán;  i els actors i cantants Jordi Coll  i  Roger Berruezo.