Roger Torrent (ERC): ''El 21D es triarà entre el 155 o les nostres institucions i dignitat''

Els republicans han fet un acte de precampanya a La Vall d'en Bas

La Vall d’en Bas ha estat matí la seu d’un acte de precampanya d’Esquerra Republicana des d’on el número 2 d’ERC per Girona, Roger Torrent, ha deixat clar que “les eleccions del 21D van de tirar entre el 155 o les nostres institucions i la nostra dignitat”. El president comarcal d’ERC, Pep Companys, ha presentat la xerrada que també ha comptat amb la participació dels candidats garrotxins d’ERC, Lluís Amat i Anna Barnadas. 
 
Torrent ha recordat que “el 27 d’octubre ja vam proclamar la República. Ara toca construir-la amb l’esperit de l’1 d’octubre”. El candidat republicà ha afirmat que “el 21-D ens ho juguem tot com a país” i també ha tingut paraules de record i escalf cap a la número 1 de la llista d’ERC a Girona, la consellera Dolors Bassa que es troba empresonada des del passat 2 de novembre. “Farem tot el possible per no normalitzat la situació de la nostra cap de llista, la Dolors Bassa”.
 
El candidat d’Esquerra per la Garrotxa, Lluís Amat, ha insistit en el fet que “no oblidem que tenim una capacitat col·lectiva brutal” i ha explicat que està a llista republicana “per compromís i per la il·lusió de construir un país millor”.
 
Per la seva banda, Anna Barnadas ha argumentat que “quan ens posen unes urnes al davant les omplim de vots i de democràcia. I el 21-D ho tornarem a fer”.