Troben sense vida l'home de 91 anys desaparegut dilluns a Ribes de Freser

El cos estava en una torrentera seca del camí de la Bruguera

Un grup de voluntaris acompanyats d'un bomber han localitzat aquest dissabte cap a tres quarts d'una del migdia, el cos sense vida de l'home de 91 anys que es buscava a Ribes de Freser (Ripollès) des de dilluns.

El cos estava en una torrentera seca del camí de la Bruguera, al costat d'una zona urbanitzada. Els Bombers van rebre l'avís de la desaparició el passat dilluns dia 20 al vespre. Des d'aquella mateixa nit han estat coordinant la recerca d'aquesta persona per la zona agrícola i boscosa de la rodalia del poble, més intensivament pel sector de Bruguera. Aquest dissabte la recerca s'ha organitzat en diversos grups de voluntaris civils, acompanyats d' un bomber. Finalment un grup han localitzat l'home. Els Mossos d'Esquadra han activat la comitiva judicial que procedirà a fer l'aixecament del cadàver.

En la recerca d'avui han estat treballant 10 dotacions dels Bombers de la Generalitat amb efectius del Grup d'Actuacions Especials (GRAE), quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra i efectius de Protecció Civil, així com una seixantena de familiars i voluntaris que avui s'han sumat a la recerca de forma intensiva.En dispositiu de recerca de jornades anteriors també han treballat els mitjana aeris, el Grup Caní de Recerca, el Grup d'Emergències Mèdiques i el GRAE Subaquàtic dels Bombers de la Generalitat, així com membres del cos d'Agents Rurals i el Sistema d'Emergències Mèdiques.