Detingut un veí de la Bisbal d'Empordà per cultivar prop de 100 plantes de marihuana a casa seva

Totes eren femelles i pesaven un total de 122 quilos

Els agents van saber que en un pati d'un domicili es podrien realitzar actes de cultiu de substàncies estupefaents, concretament, marihuana. Els agents van iniciar els tràmits d'investigació fins que va poder constatar que realment existia aquest gran cultiu de droga.

Aquest dijous al matí, els agents han realitzat l'entrada i perquisició en aquest habitatge per trobar la plantació. Una vegada a l'interior els agents han observat un pati ple de plantes de marihuana, totes amagades per unes teles que les cobrien i les ocultaven per la part superior. Les plantes eren femelles, algunes estaven plantades a terra i d'altres en testos. El pesatge de les plantes comissades és de 122 quilograms.

Davant de la troballa i les evidències observades, els agents han detingut un dels habitants de la casa com a suposat autor d'un delicte contra la salut pública, ja que cultivava la droga amb clares finalitats lucratives.

Els agents de la Unitat d'Investigació de La Bisbal no donen el cas per tancat a l'espera de poder detenir altres persones relacionades amb la plantació.