Agredeixen una patrulla dels Mossos durant una baralla al barri gitano de Figueres

L'instigador de la trifulga va ventar una coça a un dels agents abans de fugir

Nou encarament amb la policia al barri del Bon Pastor de Figueres, on a la majoria dels habitatges hi viuen persones d'ètnia gitana. Aquest cop, dos Mossos d'Esquadra van patir ferides lleus després d'anar-hi per intentar posar pau a una baralla familiar.

La trifulga va tenir lloc aquest dissabte poc després de les quatre de la tarda. El 112 va rebre un avís que hi havia una baralla familiar al carrer Doctor Fleming. Quan la patrulla va arribar a lloc, va comprovar com l'instigador era un vell conegut de la policia. Es tracta d'un veí del barri a qui se'l coneix per l'àlies de 'Polini'.

L'home, quan va veure els agents, s'hi va encarar, els va amenaçar i els va agredir. A un li va intentar estirar l'emissora portàtil i li va causar una contusió al pòmul. A l'altre, li va donar una coça. Després, aprofitant l'enrenou –perquè la baralla havia atret més veïns del barri- l'agressor va fugir.

La policia l'està buscant. Els Mossos d'Esquadra, però, li van registrar la furgoneta –que tenia aparcada a la zona- i al seu interior hi van trobar una barra de ferro i dues catanes.

Tot i que els Mossos agredits només van patir ferides lleus, un d'ells –el que va rebre la puntada de peu- va necessitar anar-se a visitar a l'hospital abans de reprendre el servei. De manera preventiva, els Mossos d'Esquadra han reforçat el patrullatge al barri del Bon Pastor.