La línia 8 del bus urbà de Girona modifica el seu trajecte

Inclou noves parades i transobords a la Plaça Poeta Marquina

A partir del proper 13 de setembre, la línia 8 del bus urbà que connecta l’estació d’autobusos / RENFE amb la UdG Montilivi, canvia de trajecte i passarà pel Parc Tecnològic. També circularà pel carrer Santa Eugènia, el carrer Güell, el passeig d’Olot i l’avinguda Sant Narcís, així com per la plaça Poeta Marquina que permetrà fer transbord amb la L3, L4, L5 i L7.
 
Al matí hi haurà quatre expedicions (7.24, 7.29, 7.54 i 8.29 hores) que sortiran pel carrer Santa Eugènia i aniran  fins al carrer Agudes.
 
La freqüència serà de 30 minuts de dilluns a divendres. Les parades actuals de L8 situades a l’avinguda Lluís Pericot, a l’avinguda Montilivi quedaran anul·lades. Com a alternativa hi haurà la L1 i la L11 que passen cada 15 minuts els dies laborables, cada 30 minuts els dissabtes i cada 60 minuts els diumenges i festius (la L1).
 
Es poden consultar tots els horaris a www.girona.cat/bus. Per a qualsevol dubte o suggeriment us podeu dirigir a l’àrea de Mobilitat de l’Ajuntament (972 419 002) o bé a la bústia d’avisos de la web municipal www.girona.cat/avisos.