Detenen dos lladres, un d'ells menor d'edat, per robar a cases de Sant Miquel de Fluvià

Un matrimoni va sorprendre els sospitosos dins el seu domicili

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos suposats lladres, un d'ells menor d'edat, després de robar a domicilis de Sant Miquel de Fluvià (Alt Empordà). Cap a dos quarts de dotze del migdia de dilluns, un matrimoni va sorprendre els dos sospitosos a l'interior del seu domicili. En ser descoberts, els delinqüents van fugir i van aconseguir endur-se diversos objectes, rellotges i joies. A més, els mossos van descobrir que una hora abans els sospitosos havien intentat entrar, sense èxit, en un altra habitatge de la mateixa població. Una patrulla de paisà que feia tasques de recerca dels possibles autors, va veure dos joves que coincidien amb la descripció a l'andana de l'estació de tren.
 
Un d'ells presentava una ferida recent al colze que s'hauria fet en caure durant la seva fugida. Entre les travesses on estaven asseguts, els agents van trobar uns guants de cotó i una motxilla amb quatre rellotges, un moneder, un joier i unes tenalles, entre altres objectes.

Davant les evidències, els mossos van detenir els joves com a suposats autors de dos robatoris amb força, un d'ells en grau de temptativa. Un d'ells té 22 anys, és de nacionalitat espanyola i veí de Santa Coloma de Farners. L'altre és menor d'edat.

El menor detingut va ser lliurat als seus tutors legals i el van citar per presentar-se davant la fiscalia de menors de Girona.

El major d'edat, amb diversos antecedents, va passar el dia 14 de novembre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres i va sortir en llibertat provisional.