A judici per obligar la parella a fer-li una fel·lació i colpejar-la quan li va mossegar el penis

S'ha suspès el judici perquè la víctima no ha comparegut

La fiscalia demana 11 anys de presó per a un acusat d'obligar la parella a fer-li una fel·lació i propinar-li cops de puny al cap quan li va "atrapar" el penis amb les dents. El cas que aquest dilluns havia d'arribar a judici a l'Audiència de Girona es remunta al 23 de febrer del 2016.

Segons l'escrit de conclusions provisionals del ministeri fiscal, acusat i víctima eren parella des de feia nou anys i vivien plegats a Girona. Cap a les dues de la tarda, el processat li va dir a la dona que "li xuclés" el penis. Quan la dona s'hi va negar, "la va subjectar pel cap amb força i li va introduir el penis a la boca". Aleshores, continua relatant el fiscal, la víctima "va tancar les dents atrapant-li el penis".

El sospitós li va propinar tres cops de puny al cap, la va insultar i la va empènyer. Unes hores més tard, a les vuit del vespre, la va tornar a colpejar davant dels fills menors d'edat. L'acusen d'un delicte de violació i un altre de maltractament amb una agreujant de parentiu. La defensa demana l'absolució.