Tendència: Disseny d'oficines amb estil modern i avantguardista

Les millors solucions per al teu lloc de treball

Una oficina ben dissenyada i amb un eficient ús dels espais de treball permetrà als empleats sentir-se a gust, el que afavorirà un millor rendiment en les assignacions diàries. Una bona selecció de mobles d'oficina i cadires ergonòmiques crearà un ambient propici per a la creativitat i la bona disposició.

També entren en joc la il·luminació i els colors escollits per a les parets, el sòl o fins al sostre. L'oficina, o el lloc de treball en general, en veritat suposa una segona llar per a milions de persones.

Moltes vegades els treballadors passen més temps al lloc on treballen que en les seves pròpies cases, de manera que sentir-se còmode és una necessitat a l'hora d'incrementar la productivitat.

Una bona distribució de les sales de reunió i de la resta dels departaments serà fonamental per a estalviar temps, i agilitarà les trobades per a la presa de decisions diàries.

Respecte a aquesta tendència del disseny, el personal d'Ofiprix, una empresa de referència nacional sobre la fabricació de mobles d'oficina, explica que tant les taules de reunions, com les cadires ergonòmiques, els taulells i fins als armaris són elements que han de complementar-se per crear un ambient còmode i segur.

"Portem més de 20 anys fabricant tot tipus de mobiliari de treball. Proveïm a les companyies de cadires d'oficina per als seus espais, taules, arxivadors i armaris. El nostre equip de treball està capacitat per dissenyar i moblar qualsevol àrea, sempre adaptant-nos als requeriments del client ", comenta el fabricant i venedor de mobiliari d'oficina.

Un dels punts més destacables de la companyia ha estat oferir millors preus, ja que ells mateixos s'encarreguen de proveir els productes que elaboren.

Sobre aquest punt, els creadors de carreus per a oficines modernes afirmen: "Hem optat per una integració vertical del servei que prestem. Segurament ja molts són conscients dels diners que sol quedar entre el majorista i el consumidor final ".

Cadires còmodes

La cadira en el lloc de treball és probablement el lloc on més hores passa un empleat durant el seu horari. Amb això com a premissa, la cadira ha de ser tan còmoda possible per poder seure adequadament, i que no generi possibles dolors d'esquena o coll. Els models amb disseny ergonòmic modern són els més portats, per les seves prestacions per a una correcta disposició del cos mentre s'està davant de l'ordinador o en l'escriptori.

En relació a aquest punt, els especialistes destaquen el següent: "La cadira és el moble més important de la feina. Són moltes les hores que s'empren en aquest tipus de seients. Per tal motiu, aquests han de ser de primera qualitat. Les cadires que compleixen amb els més alts estàndards de qualitat són les que brinden un confort durador a l'usuari ".

La companyia, des de la seva pàgina ofiprix.com, ofereix una gran varietat de cadires d'oficina on-line, que van des de les que són giratòries, ergonòmiques, butaques i cadires confidents, fins als sofàs d'oficina.

Els seus productes són uns dels més barats del mercat, el que no significa un sacrifici en la seva qualitat i fabricació. "Les nostres cadires amb preus baixos compleixen amb els més alts estàndards de qualitat, i són la millor opció per moblar qualsevol oficina", assegura el fabricant en el seu portal.

Botigues de mobles

Ofiprix compta amb una completa xarxa de botigues en gran part del territori espanyol. Aquestes abasten ciutats com Madrid, Barcelona, Bilbao, Saragossa, València, Alacant, Múrcia i Sevilla.

En qualsevol de les seves seus, el client podrà trobar el millor assessorament comercial per triar els productes que s'adaptin a les seves necessitats i als seus requeriments pressupostaris.

"També disposem de diverses plantes de producció, en les quals hem desenvolupat un model ecològic productiu. No es tracta només de l'eficiència en els processos de fabricació, sinó en la customització ", indica la companyia de seients d'oficina.

I afegeixen: "Som uns dels pocs fabricants que venen mitjançant una xarxa d'oficines pròpies. Això ens ha permès baixar molt més els costos de distribució, ja que no utilitzem intermediaris ", comenta l'empresa dedicada a la Venda de cadires per a escriptori.

Contacte a les xarxes socials

Ofiprix ha expandit els seus canals de contacte amb els clients i els usuaris a través de la creació d'un compte a la xarxa social Facebook. La pàgina ja compta amb més de 15.000 "M'agrada" i segueix creixent setmana a setmana.

L'empresa ha entès que tenir presència en aquest tipus de plataformes és una manera d'acostar al mercat i escoltar les seves necessitats. El Facebook d'Ofiprix és una àrea dedicada a la interacció amb els seguidors, els quals poden compartir tot el contingut que la companyia elabora per a la seva comunitat.

Les apostes editorials van des de les millors recomanacions per aprofitar els espais a l'oficina, la difusió de vídeos amb missatges corporatius, i fins els consells pràctics per mantenir l'àrea de treball neta i ordenada.

També són abordades les últimes tendències de decoració d'oficines i despatxos moderns.

El fabricant ha revelat quin ha estat el seu secret per esdevenir una empresa reeixida i líder del mercat: "Ofiprix és una gran organització que té la capacitat de respondre a totes les necessitats dels seus clients en un temps rècord".

L'empresa té la major col·lecció de mobiliari, amb més de 100.000 referències. A més, compta amb lliurament immediat, amb més de 20.000 metres quadrats d'estoc.

La millor suggeriment a l'hora de renovar el mobiliari de l'oficina és consultar amb els experts del sector. Ells prendran les regnes del projecte i el portaran a un altre nivell, per al benefici dels seus clients i usuaris.