Mor un treballador d'una empresa de reciclatge a Llagostera esclafat per una tona de paper

Els seus companys l'han alliberat un carretó elevador però ja era massa tard

Un treballador d'una empresa de reciclatge de Llagostera (Gironès) ha mort aquest dimarts a la tarda després que li hagi caigut una tona de paper al damunt.

L'accident laboral mortal ha tingut lloc poc després de tres quarts de quatre de la tarda. La víctima, un home de 48 anys, treballava a l'empresa Recuperacions Marcel Navarro i Fills SL. L'empresa, situada al Veïnat de la Bruguera de Llagostera, es dedica a la gestió i al reciclatge de residus.

En el moment de l'accident, la víctima es trobava entre unes columnes de bales de paper. Una d'elles, d'aproximadament una tona de pes, s'ha desestabilitzat i ha caigut damunt de l'empleat. Els seus companys de feina l'han alliberat de seguida amb l'ajuda d'un carretó elevador, però la víctima ja havia perdut la consciència i ha mort poc després.

L'home era veí de Llagostera. Després de rebre l'avís, fins a l'empresa s'hi han desplaçat dues patrulles dels Mossos d'Esquadra, diverses dotacions de la Policia Local, el Sistema d'Emergències Mèdiques i tres dotacions dels Bombers de la Generalitat.

D'acord amb allò que marca el procediment en casos d'accidents laborals mortals, els Mossos d'Esquadra han posat els fets en coneixement del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona. També s'ha informat el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.