Dos mossos fora de servei enxampen un conductor begut que conduïa envaint el sentit contrari per l'N-II

Els agents li van tallar el pas amb el seu vehicle particular i el van detenir

Dos mossos fora de servei van detenir aquest diumenge un home de 31 anys, de nacionalitat francesa, que conduïa begut i de manera temerària per l'N-II entre l'Alt Empordà i el Pla de l'Estany. Els agents de la comissaria de Figueres havien acabat el seu torn de nit i es traslladaven amb el seu vehicle particular a casa seva quan van observar un vehicle que envaïa el sentit contrari, al punt quilomètric 764 en sentit sud.

Davant de la situació, van decidir seguir-lo amb els quatre intermitents i li van començar a fer senyals perquè s'aturés. Malgrat això, l'home va continuar, de nou, envaint el sentit contrari i accelerant per xocar amb els cotxes que anaven per l'altre carril. Molts van haver d'esquivar-lo i, fins i tot, alguns van sortir de la via i impactar entre ells per no xocar amb el conductor temerari.

Un cop a Orriols (Pla de l'Estany) i aprofitant que el vehicle va reduir la marxa un moment, un dels agents va treure mig cos per fer-se visible i identificar-se com a policia però el conductor va fer cas omís i va continuar en direcció a Girona. Finalment i aprofitant un altre moment de disminució de la velocitat, un dels agents va sortir del vehicle, va aconseguir colpejar la finestra del conductor i va accionar el fre de mà per aturar-lo.

Els Mossos el van identificar i, amb el suport d'una patrulla de trànsit que s'hi havia desplaçat, van fer-li la prova d'alcoholèmia, que va quadruplicar el límit permès. L'home va quedar detingut com a presumpte autor dels delictes de conducció temerària, conducció sota els efectes de l'alcohol i resistència i desobediència a agents de l'autoritat. Després de passar a disposició judicial, va quedar en llibertat amb càrrecs.