Jonathan Romeo s'imposa en la segona cursa del Circuit Gironí de Cros a Santa Coloma de Farners

Hi van participar 1.000 atletes

L’atleta lloretenc Jonathn Romeo, del Club d’Atletisme Lloret–La Selva es va imposar a la cursa absoluta masculina de la segona jornada del Circuit Gironí de Cros, que es va disputar aquest diumenge a Santa Coloma de Farners, en la 44a edició de la prova selvatana, la degana de les jornades de comarques gironines.

L’atleta lloretenc Romeo va dominar tota la cursa juntament amb Bouba Sabally i Àngel Mullera, tots tres del CA Lloret-La Selva, que van ocupar les tres primeres posicions. Aquesta és la segona victòria per a Romeo al circuit gironí i el retorn a la competició del també atleta de Lloret de Mar Àngel Mullera.

Pel que fa a la categoria femenina, Zoya Naumov, de l'AA Catalunya, va ser finalment la guanyadora després d'un intens duel amb l'atleta del FCB, Berta Cabanas, que fins a la darrera volta no va cedir. La tercera en creuar la meta va ser Marina Begur, atleta promesa del FCB.

La jornada va ser excel•lent per la pràctica de la modalitat atlètica de cros, un cel enteranyinat, fred i el terreny prou humit ha fet les delícies dels 1.000 participants que van participar a les diferents curses en l'entorn del parc de Sant Salvador.

La propera setmana, el Circuit Gironí de Cros es desplaça a la seu amb més alçada del Gran Premi, Sant Hilari Sacalm, que enguany modifica el circuit instal•lat al costat de la zona esportiva municipal per oferir totes les comoditats als atletes.