Machín: ''Els gironins estan farts de política i volen que tot es solucioni"

L'entrenador del Girona assegura que els ciutadans "només volen ser feliços"

L'entrenador del Girona FC, Pablo Machín, s'ha mostrat satisfet per la victòria del seu equip davant el Real Madrid però també ha tingut temps per a parlar de política des de la sala de premsa de Montilivi.

Preguntat pels periodistes sobre els rumors de possibles aldarulls durant la prèvia i el desenvolupament del partit, el mister ha tret ferro a l'assumpte i assegurat que "tots els que palpen la societat de Girona i l'afició d'aquest club ja sabien que no passaria res. Sempre hi ha la possibilitat que un petit grup de gent es vulguin aprofitar de la situació però l'afició tenia moltes ganes de celebrar una victòria", ha dit Machín que ha anat més enllà i s'ha atrevit a explicar que els gironins estan "farts" de política i volen que "tot es solucioni".

Amb tot, l'entrenador ha assegurat sense embuts que "els polítics s'han de dedicar a fer feliç a la gent i que visquin millor", deixant entreveure que a Girona els seus ciutadans viuen angoixats: "estic molt content perquè durant dues hores i les que vinguin la gent serà feliç".

Pel que fa a l'anàlisi del partit Machín ha explicat com els seus jugadors han guanyat merescudament els tres punts; "hem combatut de tu a tu al Madrid amb un plantejament que hem mantingut des del primer minut. A la mitja part els he dit que no es frustressin. No soc futuròleg però qualsevol podia veure que si fèiem bé les coses i competíem davant un rival a qui generàvem ocasions de gol no era normal que anéssim per darrera al marcador".

Amb tot, ha volgut tocar de peus a terra i ha apuntat que la victòria d'avui no significa que "som millors que fa quatre dies", però "tenim més a prop l'objectiu de mantenir la categoria".