Serralleria valenciana, un ofici fet art

Si mai necessites d'un professional, aquesta guia et pot ajudar

València és reconeguda mundialment per les seves platges de sorra fina i aigües clares i netes, per un servei d'alta qualitat cap al turisme en tota la seva costa, per la varietat i riquesa de la seva gastronomia basada en productes típicament mediterranis, del mar i de l'horta , plats tan destacables com la paella valenciana, l'esgarret o el suquet de peix, o per la seva mundialment famosa festa tradicional de les Falles.

Però València ha sabut modernitzar els seus carrers i donar-li un aspecte global de ciutat cosmopolita a la capital i de ciutats avançades al seu temps a les províncies que la conformen. Prova d'això és la congregació sota una mateixa signatura d'un dels oficis amb més llarga trajectòria en tradició i al qual se li uneix a més l'última tecnologia. València és en l'actualitat referent nacional en l'ofici de la serralleria.

És aquesta perfecta conjunció d'un ofici ancestral, juntament amb les més modernes tècniques aplicades a aquest ofici, el que fa que la feina dels serrallers a València aquest catalogat d'art. L'extrema delicadesa en la seva tasca diària i la seva assistència, cobrint tot el sòl de la Comunitat Valenciana, els converteixen en el màxim exponent quan es tracta de parlar d'un ofici bolcat en els seus clients.

Serralleria valenciana, la distribució d'un treball exquisit

Efectivament, l'excel·lència en aquest ofici es troba en aquesta comunitat, finestra de la Mediterrània. Uns professionals que, en el seu afany d'innovar i millorar la qualitat en l'atenció als seus clients, han reagrupat sota una mateixa firma als millors serrallers de tota aquesta part del llevant espanyol. Sota la marca Cerrajeros Valencia, aconsegueixen arribar a cada racó d'aquest sòl en temps rècord oferint al seu torn als millors professionals en aquest sector.

Benimaclet, Paterna, Campanar, Bétera, Gandia, Rocafort, Moncada, Adaia, Meliana, Manises, Picassent i així fins a més de 20 províncies, municipis i els barris de la capital és l'ampli camp que cobreix en solucions de serralleria dels serrallers 24 hores València.

En aquest article anem a destacar a continuació a quatre d'aquests professionals que per la seva especial valor i qualitat en els seus treballs mereixen la pena ser esmentats.

Burjassot

Municipi de la Comunitat Valenciana, situat a la zona oest de l'àrea metropolitana, a la comarca de l'Horta Nord, àrea que s'encarrega de cobrir els serrallers Burjassot, que amb el seu servei de serrallers urgents Burjassot no tenen problemes en arribar a qualsevol racó de aquests 3, 4 quilòmetres quadrats de superfície en menys de 20 minuts, qualsevol dia de l'any a qualsevol hora del dia, sempre preparats per actuar eficaçment en l'obertura de portes o en arranjaments de tot tipus de panys, sense deixar cap marca en els casos en què calgui forçar.

Professionals altament capacitats per a la col·locació de bombetes de seguretat, assessorament i instal·lació de panys antibumping i altres mesures de seguretat auxiliars.

Alzira

Per cobrir tota aquesta província, capital de la Ribera Alta del Xúquer, comptem amb la qualitat dels serrallers Alzira i, en aquesta ocasió, amb molta més superfície de cobrir que els seus paisans de Burjassot, ja que ells compten amb 110,46 km2, però igualment el seu servei d'assistència de serrallers urgents Alzira compleix amb una arribada inferior als 20 minuts de rigor des que es rep la trucada d'urgència. A més, és un servei que roman alerta els 365 dies de l'any les 24 hores del dia.

En aquesta ocasió, aquest equip s'ha especialitzat en l'obertura de les portes de vehicles de tot tipus, pel que són els referents a la Comunitat Valenciana quan parlem de serrallers de cotxes, però a més no tenen competència en les reparacions de les persianes metàl·liques que guarden els negocis, motoritzant-les si fos necessari.

Torrent

També a l'interior de l'àrea metropolitana de la ciutat de valència, però en aquesta ocasió cobrint la comarca de l'Horta Oest, els valencians poden comptar amb els serveis serrallers 24 hores torrent que no li van a la saga als anteriorment esmentats, i és que, per pertànyer a l'associació de Serrallers València, aquest ha de ser un requisit indispensable i tenir aquest servei sempre actiu.

La confiança que els veïns d'aquesta zona dipositen i han dipositat en els serrallers Torrent ve avalada pels seus 20 anys de trajectòria acumulant experiència per enfrontar-se a qualsevol cas, per molt complicat que sigui, i solucionar-ho en temps rècord.

Aquests serrallers compten amb la inestimable col·laboració, per cobrir millor aquesta zona de 69,3 km2 dels serrallers Vedat, formant en ocasions un equip inigualable d'acció ràpida i eficaç per obrir tot tipus de portes, tant d'habitatges com d'empreses, de seguretat o persianes enrotllables, així com caixes fortes i qualsevol tipus de vehicle.

Alboraia

Per acabar amb aquests exemples de serrallers altament capacitats per a la tasca d'aquest ofici tradicional i modern alhora, no podem deixar d'esmentar als serrallers Alboraya amb el seu magnífic servei de serrallers 24 hores Alboraia i, per descomptat, també als serrallers Patacona , ja que tots dos comparteixen i treballen aquesta extensa i bella part de la costa valenciana que cobreix la comarca de l'Horta Nord.

Possiblement estiguem parlant en aquesta ocasió dels serrallers més econòmics, ràpids i eficaços de tota la Comunitat Valenciana, per alguna cosa són molt recorreguts a la mateixa capital de la qual es troba a escassos minuts, però també en els municipis de Tavernes Blanques, Bonrepòs i Mirambell i fins i tot a la bonica platja de la Malvarosa.

Estan especialitzats en tot tipus de persianes, tant enrotllables, metàl·liques o domèstiques, així com portes de garatge, sense oblidar, lògicament, la serralleria de les portes de la llar i negocis, les quals poden forçar en cas de pèrdua de claus sense deixar cap marca .

Així mateix, són els únics que instal·len a la perfecció pivots anti-allunatge per protegir el negoci, ja que no només assaltant panys els pispes aconsegueixen entrar en els negocis per robar.