S'apropen les festes de Nadal

Com aconseguir un pentinat adient i de forma fàcil?

No és una amenaça, més aviat un advertiment. S'apropen les festes de Nadal i Cap d'Any. Un mes en què es multipliquen els compromisos socials, els sopars d'empresa o de classe, les reunions familiars, les visites a gent la qual gairebé no s'ha vist la resta de l'any, Cap d'Any i gairebé qualsevol esdeveniment social imaginable, sempre que hi hagi menjar o regals pel mig. Totes aquestes reunions comparteixen una altra característica en comú: el protocol prohibeix assistir-hi amb un look casual.

Roba d'etiqueta o semietiqueta, maquillatge especial i sabates de taló disparen les vendes unes setmanes abans de desembre. I és curiós com, un altre element gairebé indispensable per lluir les millors gales, sol arribar amb una mica de retard en forma de regal del Pare Noel o de Ses Majestats els Reis d'Orient. Em refereixo als productes per disciplinar el cabell, especialment als arrissadors i a les planxes allisadores.

Gairebé totes les dones i no pocs homes recorrem a aquests productes per perfeccionar el look del cabell que hàgim triat quan l'ocasió ho requereix. En el cas de moltes dones, durant tot l'any, i com a màxim, aturant-se durant les vacances d'estiu.

Si tenim en compte que busquem un tipus de resultats concrets (cabell més llis, arrissat o ondulat, combatre l'encrespament, no danyar la fibra capil·lar) i ens fixem en l'oferta de planxes i arrissadors disponibles al mercat és possible que ens trobem una mica perduts.

Cada un o dos anys es reinventa un mateix producte perquè milloren els materials o la temperatura que pot assolir, el temps que permet que es mantingui l'estil triat o perquè aconsegueix ser més respectuós amb el cabell i desnaturalitzar menys la seva proteïna malgrat utilitzar temperatures elevades. Les tendències també es deixen sentir, i si abans tothom buscava planxes allisadores per cuidar el seu estilisme capil·lar, al 2017 hi ha més demanda d'arrissadors.

En realitat se'ls anomena arrissadors encara que són productes que permeten formar tirabuixons com també grans ones obertes pel mig i les puntes d'una cabellera. I és que a moltes dones els agrada canviar d'estil gairebé tant com de color de barra de llavis.

Seria fantàstic que un únic aparell servís per modelar el cabell com més ens agradi: un dia ondulat, a l'altre llis i al següent al seu aire, sense fixadors ni històries. Doncs aquest producte existeix, és el arrissador automàtic Rowenta. No es tracta d'un ondulador de cabell, sinó d'un pack amb 14 accessoris que permeten, en uns 60 segons, allisar, ondular, arrissar el cabell o crear més volum a les arrels. Rowenta CF4132 és l'opció perfecta per als que gaudeixen variant la forma en què es veu la seva cabellera i també un encert gairebé segur en cas de comprar-se per a regalar.

De tota manera, qui no vulgui una cosa tan sofisticada i versàtil per ser fidel a un estil, cabell ondulat o llis, també tindrà dificultats a l'hora de triar el seu producte ideal. A Buenos y Baratos són especialistes en fer comparatives de les prestacions d'una infinitat de productes electrònics del mateix tipus, assenyalant al possible client els aspectes més importants que ha de tenir en compte i recorrent a opinions de compradors reals per a l'elaboració dels seus rànquings de millor valorats.