Dos lladres rebenten 20 cotxes aparcats als Maristes de Girona i aconsegueixen fugir

Per accedir a l'interior dels vehicles, els delinqüents han trencat els vidres

Nova onada de robatoris a vehicles aparcats a la zona dels Maristes de Girona. Els robatoris als vehicles han tingut lloc en plena matinada, pels voltants de les quatre de la nit. Els dos lladres han aprofitat que en aquest aparcament, que queda al darrere del McDonald's i els supermercats Aldi i Lidl, hi ha poca llum perquè cau a tocar de la zona de les hortes.

Els delinqüents han trencat els vidres de vint cotxes per accedir al seu interior –alguns d'ells, encara estan aparcats a lloc- i n'han sostret objectes de valor. Aquest cop, però, agents de la Policia Municipal que patrullaven per la zona (precisament, arran dels darrers robatoris) els han pogut sorprendre.

Els policies han començat a perseguir els dos sospitosos, però els lladres han fugit en direcció a les hortes de Santa Eugènia. Allà, emparats per la foscor i la vegetació, han aconseguit fer-se fonedissos.

Aquest matí, tant la Policia Municipal com els Mossos d'Esquadra ja han començat a rebre les primeres denúncies d'afectats. No és la primera vegada que saquegen els cotxes que es troben aparcats en aquesta zona. Fa dues setmanes, uns lladres també van rebentar els vidres d'una vintena de vehicles que hi havia estacionats.