El Girona FC torna a perdre a Montilivi

El conjunt gironí ha caigut derrotat contra el Villarreal per 1-2

El Girona FC cau derrotat pel Villarreal a Montilivi (1-2) i ja encadena tres derrotes consecutives a casa. Els ''groguets'' s'han avançat amb dos gols de Bakambu en la primera part i Stuani ha marcat el gol del conjunt gironí. Els visitants han dominat la primera metiat però la segona ha estat marcada per la pressió i intensitat d'un Girona que no ha abaixat els braços fins al final, tot i que no ha pogut impedir que els tres punts marxessin cap a Castelló.

Pablo Machín ha escollit un onze amb variacions respecte a l'últim partit a Balaídos. El tècnic ha pogut recuperar Àlex Granell, que ha substiuït Aleix Garcia. També ha entrat a l'alineació Ramalho en el lloc del lesionat Pedro Alcalà i el paper de carriler esquerre l'ha agafat Aday, en lloc de Mojica.

El Villarreal ha sortit amb intensitat i ganes de dominar el partit. Han avisat els visitants amb una centrada de Bakambu fregant la línia de gol però Sansone no hi ha arribat. Però el gol no s'ha fet esperar. Al minut 8, una bona passada de Manu Trigueros ha arribat a Bakambu que ha superat Gorka Iraizoz avançant així els Calleja en el marcador. El Girona, incòmode i imprecís, ha arribat a l'àrea rival però els xuts d'Àlex Granell i Borja García han marxat desviats.

Els visitants han seguit creant perill i al minut 19 han fet el segon en una jugada calcada a la del primer gol. Aquest cop, però, ha estat Fornals qui ha assistit Bakambu. Amb la pilota, el davanter dels "groguets" ha encarat Gorka i ha rematat superant-lo.

Després del segon gol, els blanc-i-vermells han intentat crear perill però s'han topat amb una defensa rival molt ben col•locada. El primer xut a porteria dels de Machín ha estat quan només quedaven 10 minuts per acabar la primera part. L'ocasió ha estat de Stuani, que ha avisat amb un remat de cap, però Barbosa ha enviat la pilota a córner.

Cinc minuts més tard, ha arribat el gol pels locals. Ha estat després de diversos refusos a l'àrea petita que han acabat amb Stuani saltant per sobre d'un defensor del Villarreal. L'uruguaià ha rematat d'esperó per fer el primer dels blanc-i-vermells.

A la represa, ha entrat el davanter Larry Kayode per Granell. El canvi ha servit per sacsejar el conjunt gironí, que ha sortit amb intensitat i creant perill. Han arribat Pablo Maffeo i Larry Kayode sense èxit. El Villarreal s'ha tancat a la seva àrea esperant per sortir al contraatac. Han tingut una arribada els "groguets", gràcies a un remat de Bacca que ha tocat en un defensor del Girona i Iraizoz ha aturat.

Pablo Machín ha seguit movent la banqueta, han entrat Mojica i Douglas Luiz per Aday i Portu. Els locals han insistit i al 85 Bernardo ha enviat la pilota al travesser. El refús ha arribat a Maffeo però aquest ha rematat la pilota per damunt la porteria. Mentre els blanc-i-vermells buscaven l'empat, els de Calleja han pogut fer el tercer en un contraatac però Roberto Soriano ha enviat l'esfèrica al pal.