Busquen tres homes acusats d'intentar agredir sexualment una noia de 18 anys a Salt

La víctima va aconseguir fugir corrent

La policia investiga un nou intent d'agressió sexual. Aquest cop ha estat a Salt, on tres joves entre 27 i 30 anys han intentat, presumptament, forçar una noia de 18 quan tornava cap a casa seva després d'haver estat amb una amiga. Tot plegat ha passat a l'alçada de l'Oficina de Correus de la localitat. La noia ha pogut fugir malgrat que els agressors han intentat, primer tapar-li la boca i després agredir-la. Per fortuna, la jove s'ha escapolit i ha arribat a la comissaria de la Policia Local de Girona, on els agents han comprovat que duia la samarreta i els pantalons trencats i tenia diverses ferides per esgarrapades.

La víctima ha estat atesa pels serveis mèdics i ara ha de presentar la denúncia i declarar davant els Mossos d'Esquadra de Girona que ja ha començat a investigar el cas per intentar trobar els tres sospitosos.

Detingut l'agressor de Flaçà

Fa una setmana els Mossos d'Esquadra van detenir un altre agressor sexual. En aquest cas es tracta d'un noi de 24 anys que el 6 de juliol va entrar a robar i va agredir sexualment una dona d'uns 60 anys a Flaçà. Aquell dia els agents van perdre la pista del sospitós, que va aconseguir despitar-los ficant-se dins una riera. Les investigacions van donar el seu fruit i el dia 5 d'octubre la policia el va enxampar en un restaurant de l'Estanyol (Gironès). L'home va entrar a la presó després de declarar davant el jutge.