Vila vol que els diputats gironins de CiU actuïn com a lobby per al territori dins el nou govern

El convergent ha mantingut una reunió amb la majoria dels integrants de la llista gironina a la Mare de Déu del Mont

L'elecció del santuari de la Mare de Déu del Mont per a celebrar la reunió no ha estat casual; i és que des d'aquest punt es divisa pràcticament el conjunt de les comarques gironines. Per això, la llista de CiU l'ha escollit a l'hora de començar a caminar cap al canvi que propugna el partit per a les properes eleccions al Parlament de Catalunya.

Durant la trobada, s'ha posat sobre la taula la voluntat de Girona de contribuir d'una manera decisiva a fer possible el canvi a Catalunya. Per això, Santi Vila ha expressat la voluntat d'aconseguir un vuitè diputat per a les comarques gironines i, fins i tot, disputar el novè. Si això s'aconsegueix, Santi Vila està convençut que el nou govern sorgit dels comicis estarà liderat per Artur Mas, i que el grup parlamentari gironí es podrà constituir com un autèntic lobby per defensar els interessos del territori.

A la trobada de la Mare de Déu del Mont hi eren la majoria dels integrants de la llista gironina, a més d'altres càrrecs del partit. No hi han pogut assistir, però, per tenir l'agenda compromesa amb altres actes, l'alcalde de Besalú Lluís Guinó; l'alcaldessa de Riudellots de la Selva, Montserrat Roura; l'alcaldessa de Tossa de Mar, Imma Colom; l'economista i conseller comarcal de la Garrotxa Eduard Llorà; i les dues suplents a la llista, Roser Estañol i Maria del Mar Roca.