Entren a robar a l'Ajuntament de Roses i s'enduen l'ordinador de l'alcaldessa i el d'un regidor

Els lladres no s'han endut res més, ni tant sols han remenat l'interior del despatx de Casamitjana

Els lladres han entrat de matinada a l'ajuntament, situat davant la platja de Roses, forçant una finestra de la part del darrera. Dins l'edifici, els lladres no han causat desperfectes i només s'han endut l'ordinador de l'alcaldessa i el del regidor de Serveis Territorials.

Un cop els membres de la corporació s'han adonat del robatori, l'ajuntament ja ha presentat la denúncia procedent davant la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Roses que ja investiguen el cas.

L'alcaldessa, víctima d'agressió al maig

L'alcaldessa de Roses, Magda Casamitjana, va ser víctima d'una agressió el passat mes de maig per part d'un home a qui, segons assegurava l'agressor, 'li havia promès feina'. Casamitjana es trobava esmorzant en un bar del costat de l'ajuntament quan l'home es va abalançar sobre ella amb un ganivet que va arribar a fregar-li lleugerament al coll.

Després que els companys de consistori que acompanyaven Casamitjana aconseguissin retenir l'home, l'agressor va ser detingut. Actualment es troba en presó preventiva a l'espera de ser jutjat.