Arrenquen a l’Espai Gironès els càstings de l’Espai Model Fashion per trobar 200 models

L’esdeveniment arriba a la quarta edició i se celebrarà fins el 14 d’octubre

La quarta edició de l’Espai Model Fashion Show s’ha estrenat amb una gran afluència de candidats per presentar les noves tendències de  moda de tardor hivern. Els càstings van arrencar ahir dimecres amb un centenar de participants i també es fan avui i divendres (de les 18h a les 21h), i dissabte (de les 12h a les 14h i de les 18h a les 21h), en una passarel·la instal·lada a la planta baixa del Centre Comercial. L’Espai Gironès es torna a omplir de moda aquest mes d’octubre amb un esdeveniment molt innovador. Per a l’edició d’aquest any l’Espai Gironès calcula que necessitarà 200 models per a les més de 50 botigues que participen a l’esdeveniment.

A més per a tots els participants als càstings, el Centre Comercial ha posat en marxa un sorteig  al seu Facebook a través del qual els candidats poden guanyar entrades per al centre Termal Magma de Santa Coloma de Farners.

Desfilades

S’han previst tres dies d’assajos: el 9, 10 i 11 d’octubre (de las 17h a las 20h). Els 200 models escollits lluiran les peces de roba de la nova temporada i participaran en les desfilades que tindran lloc els dies 12 (dia en què l’Espai Gironès estarà obert al públic) i 13 d’octubre ( de les 18:30h a les 20h); i el 14 d’octubre ( de les 18h a les 20h).

Un any més l’Espai Gironès vol que sigui el propi públic qui decideixi els models que són mereixedors del títol de New Faces 2017.  Així, els clients del centre comercial podran interactuar amb els models i participar dipositant el seu vot en una urna que s’instal·larà al Punt d’Informació i també a través del Facebook.  Els guanyadors  s’emportaran un book de fotos professional , a més de diversos lots de productes cedits per les botigues col·laboradores.

Amb la voluntat d’estendre la iniciativa a tota la família el Centre Comercial ha previst un espai propi per als més menuts a l’Espai Model Fashion Show. Així, el 14 d’octubre (de les 12h a les 13h) es durà a terme una desfilada de moda infantil. En el cas dels petits  també s’ha programat un assaig  l’11 d’octubre ( de les 18h a les 19h).

Totes les actuacions estaran acompanyades pel DJ Jan Tubella i tindrà com a speakers a Carles Pérez i Dídac Tomàs i com a presentador de les desfilades a Albert Planadevall, tots ells de Ràdio Flaixbac.

Els preparatius i desenvolupament de la quarta edició de l’Espai Model Fashion Show es podrà seguir a través de les xarxes socials de l’Espai Gironès i el seu web.