Els policies expulsats dels hotels passen nit a la base militar de Sant Climent Sescebes

Els agents es queixen de l'estat de les instal·lacions

Els agents de la Policia Nacional i Guàrdia Civil expulsats dels hotels de Figueres, Pineda de Mar i Calella pel seu comportament violent i desmesurat han passat nit a la base militar de Sant Climent Sescebes (Alt Empordà), on se'ls ha adaptat un mòdul.

Malgrat això, els 250 membres de la policia espanyola s'han mostrat queixosos i han explicat que les instal·lacions es troben en un estat "lamentable". Tots ells han estat encabits en un pavelló comú on els han proporcionat guixetes de lona per a posar-hi els seus estris personals. Per la seva banda, l'Associació de Guàrdies Civils han assegurat que se senten "abandonats".

Investigació

La Fiscalia ha anunciat que estudia si en la decisió dels hotelers que acollien agents del Cos Nacional de Policia i de la Guàrdia Civil van existir possibles delictes d'amenaces o van haver-hi altres pressions il·legals. Segons un comunicat del ministeri públic, s'està analitzant la informació recopilada pels cossos i forces de seguretat de l'Estat fins ara per determinar "si procedeix iniciar actuacions" i si aquestes suposades pressions han existit també sobre els treballadors dels establiments.