La Fiscalia estudia si es va amenaçar als propietaris de l'Hotel Travé que allotjava policia espanyola

Altres establiments de Calella i Pineda de Mar també van fer fora els agents

La Fiscalia ha anunciat que estudia si en la decisió dels hotelers que acollien agents del Cos Nacional de Policia i de la Guàrdia Civil van existir possibles delictes d'amenaces o van haver-hi altres pressions il·legals. Segons un comunicat del ministeri públic, s'està analitzant la informació recopilada pels cossos i forces de seguretat de l'Estat fins ara per determinar "si procedeix iniciar actuacions" i si aquestes suposades pressions han existit també sobre els treballadors dels establiments.
 
Aquest dilluns al vespre, els responsables de l'Hotel Vila de Calella (Maresme) han expulsat el destacament de més de 100 agents de la Guàrdia Civil que feia aproximadament tres setmanes que s'hi allotjava després de l'enfrontament amb ciutadans que protestaven davant de l'establiment i que aquests darrers rebessin cops amb porres extensibles mentre estaven fora de servei.
 
D'altra banda, a Figueres (Alt Empordà), els propietaris de l'Hotel Travé també van prendre la decisió de fer fora als agents allotjats en protesta per l'actuació policial de diumenge i a Pineda de Mar l'Ajuntament va pactar amb la cadena hotelera on hi ha altres agents que marxessin aquest dimarts.