Presenten una moció de censura per fer fora l'alcalde de Setcases

Volen escollir Anna Vila com a nova alcaldessa

Tres regidors de l'Ajuntament de Setcases (Ripollès) han entrat aquest dilluns a registre una moció de censura contra l'actual alcalde, Carlos Fernández (IdS-CP), amb qui formen equip de govern. Es tracta de Santi Molas, Anna Vila i Joan Casadevall (l'únic del PDeCAT). Són els mateixos que fa uns dies van demanar un ple extraordinari perquè l'Ajuntament donés suport al referèndum, atès que l'alcalde no era partidari de cedir els espais municipals. Finalment, el ple va votar-hi a favor malgrat que Fernández tampoc s'hi va sumar.

L'equip de govern està format per cinc regidors i no hi ha oposició. Santi Molas ha explicat que la moció de censura no és conseqüència de les desavinences per l'1-O sinó pels problemes de gestió i les decisions unilaterals que diuen que ha pres el batlle en aquests dos anys de mandat.

El ple on es votarà la moció de censura serà el 17 d'octubre. Els tres regidors ja tenen prou força com per fer-lo fora i elegir Anna Vila nova alcaldessa. Fernández encapçalava la llista afiliada al PSC de Progrés Municipal i va ser proclamat alcalde tot i no ser el candidat més votat en les llistes obertes. En l'anterior legislatura també havia estat l'alcalde.