El Girona empata (3-3) contra el Celta en un partit boig

El conjunt gironí s'ha retrobat amb el gol a Balaídos

El Girona FC ha aconseguit un empat (3-3) contra el Celta de Vigo en un partit boig. L'inici de partit ha estat frenètic, amb dos gols de cada equip en el primer quart d'hora. Dels locals, han marcat Pione Sisto i Maxi Gómez i dels visitants ho han fet Portu i Stuani.

A la segona part, un xut de falta de Daniel Wass ha avançat els d'Unzué però el conjunt gironí ha tornat a igualar el marcador amb un gol de JuanpeBalaídos ha estat l'escenari escollit pels de Machín per retrobar-se amb el gol i marxen amb un punt abans de l'aturada de seleccions.

El matx ha estat marcat per un inici frenètic. Han avisat Pablo Maffeo per part del Girona i Maxi Gómez per part del Celta, però ha estat al minut 8 quan els locals han obert el marcador. Ha estat en una contra en què Hugo Mallo ha enviat la pilota a Daniel Wass. Aquest ha centrat i Pione Sisto ha rematat superant Gorka Iraizoz. Però els de Machín no han abaixat els braços i, dos minuts més tard, arribava el gol gràcies a un bon centre de Mojica cap a Portu que ha rematat per igualar el partit.
Semblava que baixava el ritme del partit, fins que al minut 15 ha arribat el segon dels visitants. Aquest cop ha estat gràcies a una falta llançada per Aleix García que Juanpe ha rematat. La pilota ha arribat a Stuani que l'ha empès per posar per davant als visitants.

La sensació de remuntada dels blanc-i-vermells, però, ha estat breu. Un minut han necessitat els locals per tornar a igualar el marcador. Ha estat Maxi Gómez que, entrant amb facilitat a l'àrea rival, ha rematat per anotar el segon dels d'Unzué.

La intensitat ha baixat després del 2-2. Ha arribat el Girona amb un xut creuat de Pablo Maffeo que ha aturat Rubén Blanco. El Celta també ha tingut arribades per part de Daniel Wass i Maxi Gómez amb xuts que han marxat desviats.

A la represa, el matx ha estat més relaxat tot i que el Celta s'ha mostrat més còmode davant d'un Girona que ha fet un pas enrere per frenar la sagnia d'ocasions de la primera part. Els locals han tingut una primera ocasió amb un xut d'Hugo Mallo que ha aturat el porter del Girona. Pablo Machín ha mogut fitxa i ha entrat Kayode per Stuani.

Els "celestes" han insistit però altre cop s'han topat amb Gorka Iraizoz. El porter blanc-i-vermell ha fet dues intervencions providencials després d'un córner dels locals. Ha rematat amb força Roncaglia i el meta navarrès ha desviat la pilota. El refús l'ha agafat Maxi Gómez molt a prop de la línia de gol i Iraizoz des del terra ha tornat a aturar.

Al 73, s'ha retirat del terreny de joc Borja Garcia amb molèsties i ha entrat Olunga. Dos minuts més tard, ha arribat el gol dels "celestes". L'autor ha estat Daniel Wass amb un espectacular llançament de falta en el que el porter del Girona no ha pogut fer res.

Després del gol, ha entrat Douglas Luiz per Aleix Garcia i el conjunt gironí ha fet un pas endavant per igualar el marcador creant perill a l'àrea rival. Al 85, Juanpe ha aconseguit el gol de l'empat quan ha agafat una pilota morta a l'àrea i ha rematat superant Rubén Blanco. L'última ha estat pel Celta amb un xut de Iago Aspas a boca de canó que ha aturat el porter del Girona.