Els alumnes de primària de l'escola de Riudellots participen a la gimcana del reciclatge

El grup guanyador fou el de 5è curs

Els alumnes de primària de l’escola de Riudellots de la Selva han participat aquest dilluns al matí en una gimcana del reciclatge, que ha estat organitzada pel Consell Comarcal de la Selva. Aquesta activitat s’emmarca dins la campanya d'informació ciutadana sobre la implantació del servei de recollida porta a porta a aquest municipi, que s’iniciarà pròximament.

Durant tot el matí, els escolars de Riudellots varen poder participar de totes les propostes que s’havien preparat El joc de les 3R, el dau de la mandra, el travallengua de les deixalles, el conte de la deixalleria i la cançó de l'envàs van ser només algunes de les activitats que es van anar repetint al llarg de tot el matí entre el pati de l'escola i el mercat municipal. Per això, algunes d’aquestes activitats també les van gaudir els veïns del poble que passejaven pel centre urbà ja que s'aturaven a escoltar i, fins i tot en alguns casos, a intervenir en les respostes dels alumnes.

En la darrera part de la gimcana tots els nois i noies van rebre un boc'n roll per poder embolicar els entrepans que porten a l'escola i reduir la generació d'embolcalls. El grup guanyador de la gimcana, que va ser el de 5è de primària, va rebre una targeta per valor d'un bon berenar perquè gaudissin tots plegats.

Finalitzada ja la gimcana i just a la sortida de l’escola a la tarda, l'alcadessa de Riudellots de la Selva, Montserrat Roura, va voler agrair personalment la participació dels alumnes a aquesta activitat Així mateix, Roura va aprofitar l’avinentesa per informar els familiars de la relació d'aquesta activitat escolar amb la proximitat de la posada en marxa del porta a porta, i va recordar els seus avantatges i les necessitats que empenyen als municipis catalans a promoure l'augment del reciclatge.

La jornada es va cloure amb una darrera cantada de la cançó de l'envàs i incidint en la importància de posar-ho en pràctica a casa.