Roben al despatx del primer secretari del PSC de Figueres i aquest reclama més presència policial

Casellas creu que és necessari un major nombre de Mossos d'Esquadra

Una finestra trencada, armaris oberts, calaixos regirats, documents tirats pel terra i tres euros robats. Aquest és el panorama amb que els companys del bufet d'advocats 'Crous i Associats, advocats i economistes' al qual pertany el primer secretari del PSC a Figueres, Pere Casellas, es van trobar les oficines ahir al matí quan van arribar a treballar. Els lladres, que van accedir a través d'una finestra que dóna al carrer Sant Antoni de la capital altermpordanesa, es van dedicar a regirar tots els despatxos cercant objectes de valor per emportar-se. 'Aquí no tenim gaires diners i només s'han emportat tres euros en metàl·lic i encara ens falta veure si també s'han endut cap document', ha explicat Casellas en declaracions a AraGirona.cat poques hores després del robatori.

En aquest sentit, el regidor a l'oposició a l'Ajuntament de Figueres ha aprofitat aquest incident per a reclamar al departament d'Interior la presència de més agents dels Mossos d'Esquadra a la ciutat. 'Els nous agents de la Guàrdia Urbana trigaran molt en incorporar-se perquè primer han d'anar a l'escola de policia. Fan falta agents immediats que vinguin cap aquí i a ser possible d'un altre cos policial', ha dit Casellas el qual reclama que es pressioni a Interior des del consistori presidit per Santi Vila (CiU).

Robatoris de rutina

Casellas ha explicat que els robatoris a Figueres s'estan convertint en un fet habitual. 'Avui m'ha tocat a mi. Quan no trenquen cotxes, trenquen vidres i aquest és un tema que cal abordar-lo d'una manera o un altre perquè els ciutadans estan desesperats. No pot ser que es digui que aquí no passa res i es miri cap a un altre banda', ha explicat el socialista que ahir mateix va interposar una denúncia pels fets als Mossos d'Esquadra.