Pablo Machín: ''Els punts a primera divisió són caríssims''

L'entrenador del Girona s'ha mostrat preocupat per la falta de gol del seu equip

L’entrenador del Girona FC, Pablo Machín, ha afirmat després de la derrota davant del Sevilla que “el més just hauria estat un empat, no només pel penal sinó també per l’equilibri en el joc”.

El tècnic sorià, que ha reconegut que “els punts a primera divisió són caríssims”, s’ha mostrat preocupat per la falta de gol perquè ”sense marcar és impossible guanyar”. “Els partits es defineixen per la determinació a les àrees i ells han estat millors en aquest aspecte”, ha dit.

Machín també ha destacat la valentia dels seus jugadors i ha explicat que “amb els canvis s’ha aconseguit trepitjar àrea i arribar per banda”. També s'ha mostrat positiu destacant que el seu equip a “plantat cara i lluitat fins al final”.

Sobre els canvis a l'onze inicial, ha explicat que "Pedro Alcalà tenia molesties" i que "Pablo Maffeo estava entrenant bé" però avui ha posat a Mojica "perquè tots els jugadors han de tenir el seu protagonisme

El tècnic del Girona també ha fet referència al partit de dimecres: “Un punt hagués estat merescut però ara marxem necessitats a Leganés i el rival tindrà dos dies més de recuperació”. No obstant això, ha afirmat que intentaran “encarar el partit de la millor manera”.