El Girona perdona a Montilivi davant el Sevilla

Un gol de Muriel i un penal fallat pels locals els costa la primera derrota a casa (0-1)

El Girona FC ha caigut contra el Sevilla per la mínima i encaixa la primera derrota a Montilivi. L'únic gol del partit l'ha fet Muriel a la segona meitat. El conjunt gironí ha insistit fins al final però ni un penal a l'últim minut ha estat suficient per arrencar un punt al conjunt andalús

Conscient de l'ajustat calendari que espera al Girona, Pablo Machín ha escollit un onze amb dues variacions respecte els partits anteriors. Juanpe i Mojica, substituint Pedro Alcalà i Pablo Maffeo, han estat les dues novetats.

La primera part ha arrancat amb un Girona amb empenta que s'ha mostrat dominant en els primers 25 minuts. Tot i les bones sensacions, els de Machín han desaprofitat aquests primers minuts de protagonisme, que ja venen sent un clàssic a Primera. Només hi ha hagut dues centrades de Granell que no s'han materialitzat.

La primera ocasió clara del matx ha estat del Sevilla, que fins aleshores no havia aparegut, amb una rematada de N'Zonzi que ha atrapat Gorka Iraizoz. L'últim quart d'hora ha estat més igualat per part dels dos conjunts. Dels locals, Mojica ha enviat la pilota pel damunt del travesser i Granell ha fet un xut que ha marxat fregant el pal esquerre de la porteria de Sergio Rico.

La segona part ha començat amb una rematada de Juanpe que ha marxat fregant el pal esquerre. Però els de Berizzo han necessitat pocs minuts per generar perill i Muriel ha avisat amb un remat que ha aturat Gorka. Un Girona poc intens ha vist com el Sevilla trobava profunditat, fins que ha arribat el gol pel conjunt visitant. Al 68, una passada de Sarabria ha arribat a Muriel que ha rematat amb potència superant un desencertat Gorka Iraizoz.

Amb el marcador obert, els de Machín han reaccionat i Pere Pons ha tingut l'oportunitat d'empatar però Lenglet ha desviat el xut. Aleix Garcia, que ha debutat amb la samarreta del Girona, ha disparat des de lluny però ha enviat la pilota fora. Per part dels andalusos, Mercado i Muriel s'han topat amb el porter local.

El conjunt gironí ha pressionat a l'últim tram del partit i ha estat al minut 90 quan ha vist la millor oportunitat per empatar. L'àrbitre ha senyalat penal per una acció de Franco Vázquez sobre Larry Kayode. El capità Àlex Granell s'ha decidit a llençar des de la pena màxima però ha estavellat la pilota contra el travesser, deixant escapar una oportunitat d'or pels locals que, amb aquesta derrota contra el Sevilla, han perdut d'imbatibilitat a Montilivi.