Machín: ''Ens ha faltat contundència però marxem amb la idea que hem fet un partit digne''

El tècnic del Girona FC s'ha mostrat positiu tot i la derrota contra l'Athletic de Bilbao

L'entrenador del Girona FC, Pablo Machín, ha afirmat després del partit contra l'Athletic que el matx "podria haver estat més igualat" i que el seu equip ha "fet suficient futbol per a competir contra el rival però ha faltat materialitzar-lo"

Tot i la derrota, el tècnic s'ha mostrat "content amb la imatge que ha donat l'equip". "La realitat, però, és que marxem perdent i hem de ser crítics i exigents, sobretot a la nostra àrea. No podem permetre que cada tres ocasions ens facin dos gols", ha dit.

Machín ha destacat el "poc perill" que ha generat l'Athletic. "Ens ha faltat contundència però marxem amb la idea que hem fet un partit digne i hem patit poc", ha explicat el sorià.

A més, l'entrenador del Girona ha afirmat que "el primer gol ha fet molt mal". "M'empipa que en ocasions poc elaborades ens facin gols. Me'n vaig amb la sensació que em sigut tous en defensa" ha explicat.

Finalment, Machín s'ha mostrat positiu afirmant que "era el primer partit fora i amb un equip d'Europa" a qui el Girona ha "sabut generar forces problemes".