Primera derrota a domicili del Girona contra l'Athletic de Bilbao

El conjunt gironí ha tingut uns primers minuts de domini insuficient

El Girona ha perdut contra l'Athletic de Bilbao per 2-0 en el primer partit dels de Machín fora de casa. El conjunt gironí ha tingut uns primers minuts de domini però l'efectivitat característica d’un equip d’Europa ha estat suficient per donar la victòria als biscaïns. Tot i que el Girona ha merescut més, els tres punts s'han quedat a San Mamés.

El matx s'ha iniciat amb un joc còmode i dominant del conjunt gironí. Tot i la pressió dels visitants, aquests no han aconseguit obrir el marcador després d'un xut de Bernardo Espinosa i un córner desaprofitat. Les bones sensacions dels de Machín no han aturat els locals i l'Athletic, en la seva primera ocasió, ha aconseguit el gol. Ha estat al minut 24, gràcies a un bon centre d'Iñaki Williams a Iker Muniain que, arribant des de darrere, ha rematat superant Gorka Iraizoz.

El gol ha aconseguit frenar l'eufòria del conjunt gironí i els biscaïns han creat perill amb una ocasió de Mikel Balenziaga. Àlex Granell i Pedro Alcalá han provat des de lluny a Iago Herrerín però res ha estat suficient per evitar marxar al descans amb un únic gol dels locals.

Als primers minuts de la segona part, el Girona ha creat perill amb els xuts d'Aday Benítez i Granell que s'han topat amb el porter basc. Al 53, però, una passada llarga d'Herrerín ha arribat a Williams que ha assistit  Aritz Aduriz per anotar el segon gol dels de Ziganda.

Pablo Machín ha mogut la banqueta, han entrat al terreny de joc Kayode, Mojica i Douglas Luiz. Els gironins ho han seguit intentant amb ocasions de Chrisitan Stuani i Aday Benítez que han estat insuficients. Als últims minuts l'Athletic també ho ha intentat amb un xut al pal de Sabin Merino.