Vilobí sorteja un vol europeu entre els assistents al pregó de la Festa Major

Poden volar a París, Pisa, Frankfurt o Brussel·les

En motiu de la Festa Major de Vilobí d'Onyar, i en el context del 50è aniversari de la inauguració de l’Aeroport Girona Costa Brava, l’Ajuntament ha organitzat el sorteig d’un vol en avió -anada i tornada- per a 2 persones a una ciutat europea entre les següents opcions: París, Pisa-Florència, Frankfurt o Brussel·les. La data límit per realitzar el viatge serà el dia 3 de desembre d’aquest any.

El sorteig tindrà lloc en el transcurs del pregó, que tindrà lloc avui a les 21 h a la plaça Nova de Vilobí, que anirà precisament a càrrec del director de l’aeroport, Lluís Sala. Hi podran participar totes les persones majors d’edat que ho desitgin i la butlleta es podrà adquirir gratuïtament a la zona annexa habilitada al costat de l’escenari.

Només es podrà obtenir un número per persona i en el moment del sorteig caldrà ser present a l’acte. El premi inclourà, a més, un tracte preferencial per als guanyadors, així com l’entrega d’un obsequi el dia de tornada, gentilesa de la direcció de l’aeroport.