Cinc detinguts que van realitzar un robatori violent en un domicili de Girona

Els assaltants van retenir i amenaçar violentament als propietaris durant més de dues hores

Agents dels Mossos d'Esquadra han detingut cinc homes com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència i intimidació en un domicili de Girona i dos delictes de lesions.

La investigació es va iniciar el 26 d'abril quan els Mossos van tenir coneixement que s'havia produït un robatori amb violència en un domicili de Girona. Els autors van accedir de matinada al domicili i van sorprendre els propietaris mentre dormien. Els lladres van retenir i amenaçar el matrimoni per tal que els lliuressin els diners que tinguessin disponibles.

Els delinqüents, després de regirar tota la casa i amenaçar de manera violenta les dues víctimes durant més de dues hores, van marxar del domicili emportant-se una col·lecció de rellotges antics, un televisor i 600 euros en efectiu.

Fruit de la investigació els agents van identificar els autors de l'assalt i el dia 4 de setembre en van localitzar i detenir un d'ells a l'Avinguda Franca de Girona. L'endemà van detenir dos homes més, un d'ells a Girona i l'altre a Salt, on va ser localitzat per la policia local de la població.

Dimecres i ahir dijous els investigadors van aconseguir localitzar i detenir els dos participants que faltaven.

Els cinc detinguts, quatre de nacionalitat marroquina i un d'espanyola i d'edats compreses entre els 21 i 42 anys, van passar ahir a disposició judicial. El jutge va decretar presó per a tres dels cinc detinguts.