Detingut per intentar atracar a punta de ganivet un estanc de Vilafant

El lladre va marxar amb les mans buides i dos mossos de paixà que eren a la zona el van arrestar

Una patrulla de dos agents de paisà dels Mossos d'Esquadra va detenir dimarts al vespre un lladre just després d'intentar atracar a un estanc de Vilafant (Alt Empordà).
 
L'estanc que va patir al robatori està ubicat al carrer Llers de Vilafant, una de les vies que connecten amb la Nacional 260 que creua el poble. L'establiment és al número 1 d'aquest carrer i en la part més allunyada d'aquesta carretera.

L'home hi va entrar a l'entorn de les vuit del vespre, prop de l'hora de tancar. El lladre va entrar tapat amb un passamuntanyes i armat amb un ganivet. A l'interior va demanar els diners de la caixa però aquesta estava tancada en clau.

La dependenta no va resultar ferida per l'arma tot i la negativa i l'home va marxar de l'estanc. A fora, va clavar una espenta a una dona que era en aquest carrer estret que només té asfalt i ni tant sols voreres.

A banda de marxar amb les mans buides, la idea de cometre un delicte li va acabar sortint cara ja que es va donar el fet que hi havia dos agents de paisà en aquesta zona de Vilafant. Els Mossos van acabar detenint a l'home de 28 anys i veí de Navata per aquest intent de robatori amb violència.