El cicle de concerts 'Tornada' de Bordils clou divendres amb Mireia Vives i Borja Penalba

Dijous l'escenari l'ocuparà Guillem Roma

El cicle de concerts que han organitzat la revista La Tornada i l'Ajuntament de Bordils (Gironès) arribarà al seu punt i final aquesta setmana amb dos concerts programats el dijous de la mà de Guillem Roma i el divendres amb la cloenda de Mireia Vives i Borja Penalba.

Les actuacions tindran lloc en la intimitat que ofereix la plaça de l'Església del municipi, en petit format i totalment gratuïts.

Guillem Roma (21h) presentarà el seu darrer llarga durada, Connexions (Autoeditat, 2017), un treball on abraça des de sonoritats balcàniques fins a influències àrabs o caribenyes. Roma ha aconseguit crear un estil propi, vitalista amb unes lletres cuidades i carregades de contingut.

Cloenda

Quan dos músics de primera línia s'uneixen, només poden passar coses bones. L'any passat, Mireia Vives (que va ser cantant de Rapsodes) i Borja Penalba (guitarrista de Maria del Mar Bonet i Feliu Ventura, entre d'altres) es van unir per posar veu i música als poemes que l'escriptor Roc Casagran havia elaborat pel llibre L'amor fora del mapa. Ara aquesta unió pren caràcter definitiu amb Línies en el cel elèctric (Mesdemil, 2017), un intens viatge musical que ens porta des de la cançó d'autor més intimista fins al rock o la rumba.