Joan Maria Pou dóna el tret de sortida al curs escolar de Salt

El periodista ha encapçalat la ponència inaugural

El periodista Joan Maria Pou ha pronunciat avui la ponència que ha donat inici al curs escolar 2017-18 a Salt. En la seva intervenció, el periodista ha dissertat sobre el paper dels mestres a la societat, els canvis en la comunicació i la seva importància i ha acabat agraint als docents la seva feina.

Joan Maria Pou, que ha comparat la feina de periodista i mestre, ha farcit la seva intervenció de tocs d'humor i anècdotes personals, es conegut per la seva feina de periodista esportiu lligat a RAC 1 i pel seu programa “No ho se” que va posar en antena la temporada passada en aquesta emissora.

Homenatge

En un auditori de la Coma Cros ple de gom a gom de professionals de l'ensenyament, s'ha fet un homenatge als mestres que s'han jubilat, quatre dels quals han estat presents a l'acte, i que han rebut el reconeixement dels seus companys i dels responsables d'Ensenyament. Han intervingut també el regidor d'Ensenyament, Fermí Cunill i el delegat territorial d'Ensenyament, Josep Polanco.

Ha tancat l'acte, l'alcalde de Salt, Jordi Viñas, que ha lloat la feina dels mestres i ha destacat la necessitat de donar als infants una visió global del món i de fomentar el debat, la reflexió i la tolerància.