Segueixen obertes les donacions pels equips de la segona edició de l'Oncobike

Cada equip ha d'aportar 500 euros per a participar

La Vall de Llémena és el paratge escollit per donar color i forma al gran repte de l'Oncobike que tindrà lloc el proper 21 d'octubre. A cavall del Gironès i la Garrotxa, és un dels paratges naturals més ben conservats de les comarques gironines.

Per organitzar aquesta prova l’Oncolliga comptarà amb el suport tècnic del Club Ciclista de Sant Gregori i l’associació Cingles de la Llémena, i amb la col·laboració dels municipis que conformen celebrarà la Mancomunitat de la Vall de Llémena: Sant Gregori, Canet d’Adri, Sant Martí de Llémena i Sant Aniol de Finestres.

La prova constarà de dos itineraris: un de 200 km i un altre de més curt, d'aproximadament 125 km. Tots dos recorreran camins i pistes dins un entorn ideal per a la pràctica d’aquest esport. Per participar-hi, els diferents equips hauran de reunir un total de sis ciclistes, dos dels quals sempre hauran d’estar en ruta al llarg de tota la prova. Un format per relleus pensat per a tots els nivells i amants de la bicicleta de muntanya.

Els equips participants han de reunir 500 euros cadascun però també hi ha la possibilitat que rebin donatius per assolir el seu objectiu. Les donacions es poden fer a través d'un formulari online.

En la primera edició de l’Oncobike, organitzada per l’empresa Klassmark, hi van participar 48 equips i es van recollir 26.400 euros.