Roben ordinadors d'un centre comercial de Girona i són detinguts quan hi tornen un altre dia

Els dos arrestats portaven matrícules falses al seu vehicle

La Policia Municipal de Girona ha detingut una noia de 25 anys i un noi de 23 com a presumptes autors d'un delicte de furt i falsificació documental. Als dos, veïns de Cassà de la Selva, se'ls considera els responsables d'haver robat el passat 22 d'agost dos ordinadors d'un centre comercial de la ciutat per valor de 2.500 euros. Un fet que va quedar enregistrat per les càmeres de seguretat de l'establiment.

Un cop van sortir a l'exterior, hi havia un vehicle Opel Astra que els estava esperant amb un conductor. Aquest dijous, un cotxe molt semblant tornava a ser a l'aparcament del centre comercial. Els agents quan van fer les comprovacions van veure que les matrícules no corresponien al model del cotxe en qüestió. La Policia Municipal va esperar que algú intentés obrir el vehicle i qui va acudir-hi va ser el mateix jove que apareixia a les càmeres de seguretat.

Mentre s'estava immobilitzant el cotxe i detenint el noi, una agent va veure com una noia tenia una actitud "esmunyedissa" i van comprovar que era la noia que apareixia a les gravacions. Cap dels dos joves tenien antecedents abans de cometre aquest robatori.