Dos detinguts a Lloret per extorsionar un empresari a qui reclamaven 100.000 euros per unes imatges sexuals

La dona era una antiga parella de la víctima

A una parella de Lloret de Mar (Selva) li ha sortit malament la jugada d'aconseguir diner fàcil. Aquest era l'objectiu, segons la Guàrdia Civil, de l'extorsió que van voler fer a un empresari. La dona, de 52 anys i de nacionalitat espanyola, va tornar a establir contacte amb una antiga parella seva d'acord amb el seu company actual, de 55 anys i de nacionalitat holandesa.

La primera part de l'estratègia hauria estat recuperar la confiança de l'empresari a través de converses pel mòbil. Allà, els dos s'haurien enviat imatges i vídeos sexuals. Un cop van veure que tenien suficient material per fer l'extorsió, l'actitud de la dona va canviar completament. Li va demanar a l'empresari el pagament de 100.000 euros si no volia que aquestes imatges arribessin a la seva actual dona.

A banda dels diners, volien que fos la víctima qui anés fins a Lloret per fer el pagament. Després de negociar, però, l'empresari els va oferir 60.000 euros i la firma d'un document on asseguraven que no tenien més còpies de les fotos. Van acordar quedar a la cafeteria d'un hotel d'Alacant per fer efectiu el pagament.

Abans però, l'empresari va alertar la Guàrdia Civil del que li estava passant. Durant la trobada prevista, hi havia agents de paisà a prop de la taula on havien quedat per poder intervenir quan fos el moment. Un cop la dona va firmar el document, la policia els va detenir. A continuació, van passar a disposició del jutge que va ordenar la llibertat provisional amb càrrecs per a tots dos.