Dos nens de 5 i 7 anys de Cassà ingressen al Trueta per consum de cocaïna

Els Mossos han detingut aquest dilluns la mare dels menors

(Actualitzat 14:36h)

Dos nens de 5 i 7 anys de Cassà de la Selva (Gironès) van haver de ser ingressats diumenge a l'Hospital Josep Trueta de Girona després de quedar intoxicats per consum de cocaïna. Segons fonts del centre hospitalari, els dos nens ja han rebut l'alta aquest dimarts al matí.

Els menors van ingerir la droga de forma accidental quan estaven a casa seva i tenien la droga al seu abast. Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dilluns la mare dels menors per un presumpte delicte relacionat amb els drets i deures familiars. Després de declarar a comissaria, la seva detenció ha quedat sense efecte a l'espera de declarar davant del jutge d'instrucció que porta el cas. Així mateix, la parella de la dona, de 27 anys i de nacionalitat espanyola, també ha declarat aquest matí a la comissaria dels Mossos d'Esquadra i l'han acabat detenint per un presumpte delicte contra la salut publica a l'espera de passar a disposició judicial. L'últim domicili conegut dels dos és de Cassà de la Selva.

Segons el Diari de Girona, els fets es van descobrir quan els dos menors i la mare estaven en un bar de Cassà de la Selva. La propietària del local va notar una actitud estranya en les criatures i va alertar els serveis d'emergències. Els dos nens van ser traslladats a l´hospital Josep Trueta de Girona, on els metges van constatar que havien ingerit droga ja que van donar positiu en cocaïna. Aquest dimarts al matí ja han estat donats d'alta, segons han indicat fonts del centre hospitalari. Ara, els menors han quedat a càrrec d'una àvia seva mentre els Mossos han posat els fets en coneixement de la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (DGAIA).

Ara, els menors han quedat a càrrec d'una àvia seva mentre els Mossos han posat els fets en coneixement de la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (DGAIA).