Pablo Machín: ''Estava desitjant aconseguir aquesta primera victòria''

El tècnic del Girona s'ha mostrat satisfet amb partit contra el Málaga

L'entrenador del GironaPablo Machín, s'ha mostrat "satisfet" pel partit contra el Málaga i ha afirmat que "estava desitjant aconseguir aquesta primera victòria per la tranquil·litat i autoestima que ha donat", ja que "la primera divisió penalitza i és important començar bé".

"Vam tractar de tu a tu a l'Atlético i avui hem minimitzat el Málaga per mèrit nostre i no per demèrit seu", ha dit el tècnic blanc-i-vermell. Respecte al partit dels malaguenys, ha explicat que "tots els equips quan van perdent generen dificultats, però hem estat més a prop de fer el 2-0 que l'1-1"  També ha reconegut que l'equip ha tingut "uns últims deu minuts d'incertesa però a poc a poc desapareixen els fantasmes de les últimes temporades".

A més, el tècnic ha explicat que és important mantenir "la inèrcia positiva de l'ascens" i la "il·lusió" dels seus "jabatos". Sobre els jugadors, ha destacat "la intel·ligència i bona visió de joc" de Borja Garcia i la "qualitat" de Granell i Aday.

Pel pròxim partit contra l'Athletic de Bilbao, Machín ha destacat la necessitat de "seguir treballant" i, tot i mostrar-se amb "respecte" per la visita a San Mamés, ha recordat que el Girona "sempre ha estat molt competitiu fora de casa".