La comunitat musulmana de Ripoll es concentra per segon dia

Aquest cop han estat un centenar de persones

Nova mostra d'indignació per part de la comunitat musulmana de Ripoll després dels atemptats de Barcelona i Cambrils. Aquesta vegada han estat prop d'un centenar de musulmans els que han tornat a condemnar els atacs des de l'Ajuntament de Ripoll. Com en la primera, en la concentració s'hi ha pogut veure amics i familiars dels terroristes. Uns familiars que encara no es creuen què ha portat als seus parents a perpetrar els atemptats.

Crits d'indignació i plors han estat de nou els protagonistes d'un acte que ha durat poc més de 20 minuts i on homes, dones i nens musulmans han mostrat tot el seu suport a les víctimes i han recordat que "ells també ho són". L'equip de govern no ha assistit ni enviat cap representant, però ha confirmat que hi ha preparat un acte conjunt de cara a la setmana vinent.

Un nou registre a la mesquita

La concentració s'ha produït minuts després que els Mossos d'Esquadra registressin de nou la mesquita del carrer Sant Bartomeu de Ripoll on exercia l'imam que la policia està buscant com a sospitós. Ha estat vora quarts de set de la tarda quan un grup reduït d'agents dels Mossos han entrat al centre d'on s'han emportat documentació.

Ha estat una entrada ràpida que ha durat entre -cinc i deu minuts- i la policia ha marxat amb cotxes patrulla. Aquesta no és la primera vegada que la policia entra a la mesquita per emportar-se documents.