Pablo Machín: ''Anàvem camí de fer un partit memorable''

L'entrenador del Girona FC es lamenta de l'empat

L'entrenador del Girona FC, Pablo Machín, ha admès en acabar el partit contra l'Atlético de Madrid que se sentia "una mica dolgut" pel que ha passat en els darrers minuts, quan els matalassers han aconseguit igualar el 2-0 que els de Montilivi havien aconseguit a la primera meitat.

"L'empat s'ha quedat curt pels mèrits que ha fet el Girona. La llàstima és que la imatge no coincideix amb els punts. Crec que ens hem merescut la victòria, ens hagués donat molta tranquil·litat", ha dit. Malgrat l'empat, el sorià ha subratllat els motius per sentir-se satisfet: "Hauria preferit els tres punts, però cal ser realistes i crec que això ens donarà molta confiança. Hem demostrat la nostra qualitat i sabem que podem competir contra qualsevol".

Machín ha destacat el partit que han fet els seus jugadors: "Anàvem camí de fer un partit memorable. No només perquè era un partit històric per al Girona, sinó també perquè crec que estàvem fent un partit molt complet contra un equip acostumat a jugar finals de Champions ". El tècnic s'ha mostrat "molt satisfet" pel punt aconseguit davant "un dels rivals més complicats" de la Lliga: "No només li hem generat ocasions a un conjunt que està acostumat a rebre poques ocasions, a més s'ha vist quina és la nostra idea de joc".

Amb tot, l'entrenador del Girona ha assegurat que els motius pels quals apunta s'haurien deixat empatar en el compàs final del match vindria motivat per la "por" que haurien sentit els jugadors sumat a la "fortuna" que han acumulat els matalassers.