Recomanen anar al camp del Girona amb la màxima antelació pels controls policials

Montilivi obrirà les portes una hora i mitja abans

Els Mossos d’Esquadra han recomanat als aficionats del Barça i el Girona que vagin “amb la màxima antelació possible” als estadis. Així ho ha assenyalat aquest dissabte al migdia l’inspector Albert Oliva, qui ha explicat que tot i que es realitzaran els registres habituals a les entrades, en el marc del dispositiu de seguretat hi ha previstos “controls esporàdics” tant a persones individuals com a vehicles.
 
Oliva ha recordat que no hi haurà problemes per accedir amb casc als estadis ni tampoc amb bosses i motxilles de dimensió reduïda, que seran degudament escorcollades. Com en d’altres ocasions, no es permetrà introduir motxilles grans o maletes de viatge. L’inspector ha destacat que hi haurà “més visualització policial” en els perímetres dels estadis. “Volem donar una imatge de tranquil·litat als aficionats que vagin al Camp Nou i a l’Estadi Montilivi”, ha assenyalat Albert Oliva.
 
El Girona jugarà aquest dissabte a un quart de nou del vespre contra l’Atlètic de Madrid. El Barça, en canvi, jugarà demà diumenge també a un quart de nou contra el Betis.