Detinguts tres joves alemanys per violar una noia a Lloret de Mar

La víctima, de 19 anys, va denunciar ahir els fets

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres joves alemanys per violar una turista de 19 anys en a l'Hotel Planas de Lloret de Mar (Selva). L'agressió sexual va tenir lloc la matinada de dimecres, pels voltants de les dues. Els joves van abusar conjuntament de la víctima en una habitació de l'establiment, situat al centre del municipi.
 
La jove va anar a l'Hospital Comarcal de Blanes perquè li fessin un reconeixement mèdic i després va denunciar els fets als Mossos. La policia va poder detenir els tres sospitosos poques hores després, pels voltants de les sis de la tarda d'ahir.
 
Els arrestats, que també passaven uns dies de vacances a Lloret, tenen 24 i 25 anys i són de procedència marroquina.

Quatre nits després del crim

Aquesta violació té llocs pocs dies després que Lloret de Mar hagi estat escenari d'un altre succés: la mort d'un turista italià de 22 anys a l'interior de la discoteca St. Trop. El crim va tenir lloc la matinada del dissabte 12 d'agost.

La víctima estava amb uns amics a l'interior de la discoteca quan hi va haver una baralla amb tres joves txetxens que havien rebut asil a França. Un dels agressors va ventar una forta puntada de peu al cap del jove italià, que li va provocar ferides irreversibles. La víctima va ingressar en estat molt crític a l'Hospital Josep Trueta de Girona i va morir l'endemà.

Els Mossos d'Esquadra van detenir els tres txetxens poc després de l'agressió. El jutge ha enviat l'autor del cop de peu mortal a la presó. Els altres dos han quedat en llibertat provisional, i a un se li ha prohibit sortir de l'espai Schengen.