Vuit al·legacions reclamen que la reforma del port de Platja d'Aro sigui sostenible

El Club Nàutic vol que la instal·lació sigui "socialment i ambientalment integradora"

La Generalitat de Catalunya ha rebut vuit al·legacions de diverses institucions, com l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro, Pesca o Patrimoni, i algunes de particulars que reclamen que el projecte de reforma del port de Platja d'Aro sigui "sostenible". Així ho ha detallat aquest dissabte a través d'un comunicat el president del Club Nàutic Port d'Aro, Vicenç Arqués, durant l'assemblea general ordinària d'aquesta entitat.

Arqués, s'ha mostrat "satisfet", "ja que aquestes al·legacions segueixen la mateixa línia defensada per la junta directiva del club, per un nou port socialment i ambientalment integrador", que "s'adapti a les necessitats reals dels socis" i que tingui "el mínim impacte possible", "tant per la seva dimensió física com econòmica". En aquest sentit, el club ha informat que es reunirà aviat amb el Govern per avançar de forma coordinada en l'execució d'aquesta obra.

El Club Nàutic Port d'Aro ha explicat que amb les manifestacions recollides a través de les al·legacions, serà la Generalitat qui haurà de resoldre, finalment, quin projecte de reforma s'aprova definitivament.La d'aquest dissabte ha estat la segona assemblea que el club celebra aquest any. La primera, ordinària, va tenir lloc el 22 d'abril. Aleshores l'entitat va animar a presentar al·legacions a la reforma de la instal·lació.