Quatre detinguts per tenir una plantació de marihuana a Blanes

Es van intervenir 83.000 euros en efectiu i 10 quilos de marihuana

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 2 d’agost quatre homes, d’entre 25 i 38 anys, de nacionalitat espanyola i holandesa, amb domicilis a Blanes i desconeguts, com  a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

Pels volts de les tres de la tarda del mateix dia, es va tenir coneixement que uns individus feien un transport de marihuana amb quatre vehicles per la població de Blanes. Immediatament es va realitzar un dispositiu policial de vigilància amb efectius uniformats i de paisà, per tal de localitzar els turismes.

Pocs minuts després, els mossos van interceptar els quatre cotxes i els seus respectius conductors quan circulaven per les immediacions del barri de Valldolig. En l’escorcoll dels vehicles van trobar diverses bosses i caixes de cartró que contenien 10 quilos de marihuana i una bàscula de precisió. També van comissar uns 68.000 euros en bitllets fraccionats.

Els quatre homes van quedar detinguts per la seva presumpta relació amb un delicte de tràfic de drogues.

L’endemà, agents de la Unitat d’Investigació de Blanes van dur a terme una entrada i perquisició al domicili del carrer Guadalquivir, d’on havia sortit la marihuana comissada. L’habitatge era un dúplex habilitat i preparat amb tota la infraestructura necessària per al cultiu de la marihuana. Durant l’escorcoll van localitzar prop de 15.000 euros més en efectiu.

En total els mossos van intervenir uns 83.000 euros i els detinguts, un d’ells amb antecedents, van passar el dia 4 d’agost a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, que en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.