Detinguda una parella de Lloret que feia servir el seu habitatge com un punt de venda de droga

S'hi ha trobat gairebé mig quilo de marihuana i uns 30 grams d'estupefaents

La Guàrdia Civil i la Policia Local de Lloret de Mar (Selva) han detingut una parella de la població que feia servir el seu habitatge com un punt de venda de droga. Els agents van començar a seguir la pista dels dos sospitosos al mes de maig. Van descobrir com el domicili era un constant anar i venir de gent, que hi comprava estupefaents, i van veure com la parella també es desplaçava arreu de Lloret de Mar per fer les transaccions de droga. La setmana passada, aprofitant que els dos sospitosos feien un d'aquests viatges, la Guàrdia Civil i la Policia Local els van aturar i els hi van trobar 30 grams de cocaïna al damunt. Després de detenir-los, van escorcollar l'habitatge. A dins hi van trobar gairebé mig quilo de marihuana i uns 30 grams d'altres estupefaents (en concret, haixix, cocaïna i cristall).
 
El dispositiu que ha permès atrapar la parella de Lloret de Mar que venia droga s'ha batejat com a 'Operació Trilobita'. La Guàrdia Civil i la Policia Local van començar a investigar els sospitosos al mes de maig, després de rebre l'avís que la parella estava fent servir el seu habitatge per vendre droga.

Els agents van apostar-se a prop del domicili i van veure com constantment hi anava entrant i sortint gent. La Guàrdia Civil i la Policia Local van identificar-ne alguns i van veure que tots ells consumien droga de manera habitual, cosa que els va refermar les sospites.

A més, durant les vigilàncies, els agents també van comprovar com la parella, de nacionalitat espanyola, es desplaçava arreu de Lloret de Mar per contactar amb possibles compradors. Divendres de la setmana passada, la Guàrdia Civil i la Policia Local els van aturar, aprofitant que havien sortit del pis i deurien portar droga al damunt. Els hi van trobar 30 grams de cocaïna a sobre i, per això, van detenir tant l'home com la dona per un delicte contra la salut pública.

L'endemà a la tarda, els dos cossos van fer una entrada i registre al domicili de la parella. A dins, hi van trobar 411 grams de cabdells de marihuana, 25 d'haixix, 1,8 de cocaïna i 2 de cristall. A més, també van comissar una pistola d'aire comprimit, 2.010 euros en efectiu i material divers per manipular i preparar la droga.

El cas ha anat a parar ara a mans del Jutjat d'Instrucció Número 2 de Blanes (Selva).